Silvermist olienevelfilters


Silvermist aerosol filters vormen een zeer eenvoudige en efficiŽnte oplossing voor het verwijderden van olie- of koelvloeistof nevel uit lucht.

Filtermist toepassingDeze nevel ontstaat bijvoorbeeld in werkplaatsen bij mechanische bewerkingen, bij het inspuiten van (bak)vormen of bij vacuŁmpompen. De nevel vormt een bedreiging van de gezondheid en dient als zodanig binnen wettelijke grenzen te blijven zoals voorgeschreven door de ARBO.

De afzuiging vindt direkt bij de bron plaats, zodat de operator deze niet zal inademen. Op deze wijze wordt maximale zekerheid ten aanzien van de gezondheid verkregen. Tevens veroorzaken aerosols vervuiling, gladheid en brandgevaar.

Silvermist olienevelfilters leveren reeds meer jarenlang een zeer efficiŽnte en betrouwbare oplossing voor het verwijderen van aerosols. Dat er wereldwijd reeds meer dan 100.000 units in bedrijf zijn, zegt genoeg over het succesvolle concept.

Behalve aan de uitstekende werking van de Silvermist, is dit mede te danken aan de gunstige prijsstelling en geringe onderhoudgevoeligheid. Bovendien zijn Silvermist aerosol filters zeer eenvoudig te plaatsen, hetzij direkt op de machine of door middel van een staander vlak ernaast.